Benoplast
0
EN

B-155

  • 400 x 600 x 400 (h) mm
    400 x 600 x 400 (h) mm
  • 355 x 555 x 391 (h) mm
    355 x 555 x 391 (h) mm
  • PPC-2.800 gr
    PPC-2.800 gr
  • -
    -
  • 1.980
    1.980
  • 2.640
    2.640

Özel olarak dizayn edilmiş sürgülü ve kilitlenebilir kapak yapısı, konforlu elcikleri ve ergonomik konik yapısı sebebiyle konik posta ve dağıtım kasalarımız sadece posta servisleri, dokümantasyon ve evrak depolaması için değil; aynı zamanda lojistik, süper market zincirleri, otomotiv, elektronik, hırdavat, ilaç, yapı malzemeleri gibi çok geniş bir sektöre hitap etmektedir. Sağlam yapısıyla uzun süreler boyunca pratik kullanım imkânı sağlamaktadır. 

Proje ve özel isteklere bağlı olarak dizayn edilmiş olan konik posta kasalarımız, konik yapıları sayesinde iç içe geçebilme özelliğine sahip olup, kullanılmadığı zamanlarda da optimum düzeyde yer tasarrufu sağlamaktadır. Konik kasalarımızın mühürlenebilir ve kilitlenebilir kapak yapıları, açılmayan ve güvenli bir transfer ve depolama imkânı sunmaktadır. 

Alıcılar tarafından açılmadığı takdirde mühürlü ve kilitli kapaklar yükleme noktasından boşaltma noktasına kadar olan lojistik zincirinin güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Konik kasalarımız duvar kalınlıkları ve sağlam sürgülü kapak yapısı sayesinde bu sektördeki en sağlam posta dağıtım ve depolama kasaları olarak bilinmekte, yurt içi ve yurt dışındaki tüm müşterilerimize uzun süreler boyunca sorunsuz kullanım imkânı sunmaktadır.

Kullanım imkânları ve kalitelerine ek olarak, müşteri talepleri doğrultusunda kasalarımıza serigraf baskı, lazer baskı, sıralı numara, sıcak baskı, PVC kanban cebi, plastik kanban cebi ve RFID etiket uygulamaları gibi özellikler eklenebilmekte ve bu sayede plastik konik kasalarımız müşteri ve kurumlara özel bir yapı kazanmakta ve takip edilebilir olmaktadır.

100% gıdaya uygun üretimlerimizin yanı sıra geri dönüşüm tesislerimizin bize sağlamış olduğu geri dönüştürülmüş hammadde imkânı sayesinde sadece 1.kalite değil, aynı zamanda müşterilerimizin taleplerine göre özel karışım hammadde ile farklı renk ve kalitelerde de üretim yapılabilmektedir.

Kullanıldığı Sektörler