Benoplast
0
EN

B-1900

  • 398 x 598 x 192 (h) mm
    398 x 598 x 192 (h) mm
  • 367 x 567 x 180 (h) mm
    367 x 567 x 180 (h) mm
  • HDPE-1.580 gr
    HDPE-1.580 gr
  • 15 kg
    15 kg
  • 1.430
    1.430
  • 1.848
    1.848

Özel olarak dizayn edilmiş ergonomik yapıları, ürüne zarar vermeyen delikli yapı ve konforlu elcikleri sayesinde tarım ürünleri kasalarımız başta taze meyve ve sebze olmak üzere tüm tarım ürünlerinin tarladan son alıcıya kadar olan lojistik ve perakende zincirinde kullanılmaktadır. 

Çok geniş ve farklı bir ürün yelpazesine sahip olan tarım sektörüne ait ürünler, farklı ölçülere sahip olan tarım ürünleri kasalarımız ile güvenli ve hijyenik koşullarda taşınabilmekte ve soğuk hava depolarında depolanabilmektedir.

Üst üste yüklenebilen tarım kasalarımız taze meyve ve sebzelere zarar vermeden market ve depolara transfer edilebilmekte ve hatta süpermarket ve manavlarda satış standı olarak da kullanılabilmektedir. Maksimum hava akışkanlığı sağlayan delikli yapıları sayesinde ürünlerin raf ömrünün uzun olması sağlanmaktadır.

Proje ve özel isteklere bağlı olarak farklı ölçü ve yapılarda dizayn edilmiş olan tarım ürünleri kasalarımız, yumuşatılmış, keskin olmayan iç yapıları sayesinde içine koyulan ürüne zarar vermeden depolanmasına ve transferine olanak sağlamakta, ürün kalitesini korumaktadır. 

Üretim ve yükleme noktasından satış noktalarına kadar olan lojistik zincirinin güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlayan tarım ürünleri kasalarımız sağlam yapıları sayesinde sektörde en çok kullanılan tarım ürünleri kasalarıdır.

Yurt içi ve yurt dışındaki tüm müşterilerimize uzun süreler boyunca sorunsuz ve ekonomik depolamanın yanı sıra, pratik kullanım imkânı da sunmaktadır.

Kullanım imkânları ve kalitelerine ek olarak, müşteri talepleri doğrultusunda kasalarımıza serigraf baskı, lazer baskı, sıralı numara, sıcak baskı, PVC kanban cebi, plastik kanban cebi ve RFID etiket uygulamaları gibi özellikler eklenebilmekte ve bu sayede plastik kasalarımız müşteri ve kurumlara özel bir yapı kazanmakta ve takip edilebilir olmaktadır. 

Tarım ürünleri kasalarımız her kullanım sonrası sterilize edilerek tekrar kullanıma hazır hale getirilebilmektedir.

Tarım ürünleri kasalarımız genellikle güneş ışınlarına maruz kaldıkları için, ürün renk ve kalitesinin korunması amacıyla UV dayanımı yüksek olan özel hammadde ve boyalar kullanılarak üretilmektedir.

100% gıdaya uygun üretimlerimizin yanı sıra geri dönüşüm tesislerimizin bize sağlamış olduğu çevreci geri dönüştürülmüş hammadde imkânı sayesinde sadece 1. kalite değil, aynı zamanda müşterilerimizin taleplerine göre özel karışım hammadde ile farklı renk ve kalitelerde de üretim yapılabilmektedir.

Kullanıldığı Sektörler