Benoplast
0
EN

B-8633

  • 599 x 799 x 340 (h) mm
    599 x 799 x 340 (h) mm
  • 568 x 768 x 328 (h) mm
    568 x 768 x 328 (h) mm
  • PPC-5.220 gr / ESD-5.700 gr
    PPC-5.220 gr / ESD-5.700 gr
  • 30 kg
    30 kg
  • 350
    350
  • 462
    462

Özel olarak dizayn edilmiş ergonomik, modern yapılı, konforlu elcikleri sayesinde sanayi kasalarımız her ne kadar otomotiv sektöründe kullanılan lider ürün grubu olsa da tekstil, lojistik, zincir marketler, elektronik, hırdavat ve kimya gibi çok geniş sektörlere de hitap etmekte ve sağlam yapılarıyla kullanıcılara uzun süreler boyunca pratik kullanım imkânı sağlamaktadır.

Özellikle otomotiv sektörü ele alındığında çok geniş ve farklı bir ürün yelpazesine sahip olan bu sektördeki hemen hemen her ürün sanayi kasalarımız ile güvenli bir şekilde taşınabilmektedir.

Sağlam, tam kapalı duvar ve güçlendirilmiş taban yapısına sahip olan bu kasalar aynı zamanda üst üste yüklendiğinde alt katlarda kalan ürünlere zarar vermemektedir. 

Kasalar tam dolu halde üretim alanlarına ve depolara transfer edilebilmekte ve raflarda uzun süreli depolama imkânı sunmaktadır.

Otomotiv sektörünün ihtiyaçlarına, proje ve özel isteklere bağlı olarak dizayn edilmiş olan sanayi kasalarımız aynı zamanda bir kısa kenarı açık olarak üretilebilmekte, her koda özel menteşeli kapak takılabilmekte ve aynı zamanda iç seperatörler ile kullanılabilmektedir. Sanayi kasalarımız orta ve ağır yüklerde sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Lojistik zincirinin güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlayan sanayi kasalarımız sağlam taban yapıları ile konveyör sistemlerde de güvenle kullanılabilmektedir.

Kullanım imkânları ve kalitelerine ek olarak, müşteri talepleri doğrultusunda sanayi kasalarımız standart PPC hammaddesine ek olarak ESD katkısıyla iletken olarak da üretilebilmekte ve bu sayede elektronik devrelerin korunmasına ve patlayıcı akımlara karşı üretimi ve ürünü koruyabilmektedir. 

Kasalarımıza serigraf baskı, lazer baskı, sıralı numara, sıcak baskı, PVC kanban cebi, plastik kanban cebi ve RFID etiket uygulamaları gibi özellikler eklenebilmekte ve bu sayede sanayi kasalarımız müşteri ve kurumlar tarafından takip edilebilir olmaktadır. 

Sanayi kasalarımız da diğer tüm ürünlerimiz gibi her kullanım sonrası yıkama makineleri ile sterilize edilerek tekrar kullanıma hazır hale getirilebilmektedir.

100% gıdaya uygun üretimlerimizin yanı sıra geri dönüşüm tesislerimizin bize sağlamış olduğu çevreye duyarlı geri dönüştürülmüş hammadde imkânı sayesinde sadece 1. kalite değil aynı zamanda müşterilerimizin taleplerine göre özel karışım hammadde ile farklı renk ve kalitelerde de üretim yapılabilmektedir.

Kullanıldığı Sektörler