Benoplast
0
EN

EURO 150 ÜK

  • 799 x 1.199 x 150 (h) mm
    799 x 1.199 x 150 (h) mm
  • HDPE-16415 gr
    HDPE-16415 gr
  • 550 / 756
    550 / 756
  • 5.000 kg
    5.000 kg
  • 1.750 kg
    1.750 kg
  • 1.000 kg
    1.000 kg

Farklı ölçülerde özel olarak dizayn edilmiş ergonomik, modern ve sağlam yapıları ile tüm sektörlerde kullanılan plastik paletlerimiz kullanıcılara uzun süreler boyunca pratik kullanım ve depolama imkânı sağlamaktadır.

Statik, dinamik ve raf yükleri için uygun üretilen paletlerimiz transpalet, forklift ve konveyör kullanımına uygun olarak sektördeki sayısı giderek azalan ahşap paletlerin ortaya çıkardığı tüm olumsuzluklara karşı ekonomik ve uzun ömürlü çözümler sağlamaktadır. 

Farklı ölçülerde üretilen plastik paletlerimiz ağır yüklere olan dayanımları sayesinde ulusal ve uluslararası lojistiği daha kolay ve hijyenik bir hale getirmektedir. Doğru kullanım teknikleri ile çok uzun süreler kullanım imkânı sunmaktadır.

Hemen hemen her sektör ve ağırlığa uygun olarak kullanılabilecek palet modellerimiz her türlü taşıma ve depolama için güvenli bir kullanım alanı sunmaktadır.

2-3-5 ve 6 kızaklı üretimlerin yanı sıra, metal profiller ile raf yükleme oranları da artırılabilmektedir.

Sağlam, tam kapalı üst ve delikli üst yapısıyla farklı ihtiyaçlara uygun yüksek ve alçak tırnaklı modellerde üretim yapılabilmektedir.

Kullanım alanına bağlı olarak kaydırmaz bant uygulamaları ile paletlerin forklift-transpalet-konveyör ve raf yüklemeleri daha güvenli bir hale getirilebilmektedir.

Kullanım imkânları ve kalitelerine ek olarak, müşteri talepleri doğrultusunda plastik paletlerimiz standart PPC ve HDPE hammaddelerine ek olarak ESD katkısıyla iletken olarak da üretilebilmekte ve bu sayede elektronik devrelerin korunmasına ve patlayıcı akımlara karşı üretimi ve ürünü koruyabilmektedir. 

Paletlerimize serigrafi baskı, lazer baskı, sıralı numara, sıcak baskı ve RFID etiket uygulamaları gibi özellikler eklenebilmekte ve bu sayede plastik paletlerimiz müşteri veya kurumlar tarafından takip edilebilir olmaktadır. 

Plastik paletlerimiz de diğer tüm ürünlerimiz gibi her kullanım sonrası yıkama makineleri ile sterilize edilerek tekrar kullanıma hazır hale getirilebilmektedir.

100% gıdaya uygun üretimlerimizin yanı sıra geri dönüşüm tesislerimizin bize sağlamış olduğu çevreye duyarlı geri dönüştürülmüş hammadde imkânı sayesinde sadece 1. kalite değil; aynı zamanda müşterilerimizin taleplerine göre özel karışım hammadde ile farklı renk ve kalitelerde de üretim yapılabilmektedir.

Kullanıldığı Sektörler